vineri, 11 octombrie 2013

Teo si-a donat cerceii de aur. Urmeaza operatia nr. 35


Teo si-a scos cerceii de aur la licitatie pentru a o ajuta pe micuta Kassandra Rotariu! Cine e barbatul care i-a cumparat la pret dublu si i-a returnat vedetei Kanal D.

Joi seara, la actiunea caritabila facuta in sprijinul Kassandrei Rotariu, fiica adoptiva a celebrului fost fotbalist Iosif Rotariu, au participat multe vedete care si-au scos la licitatie lucruri personale.

Teo Trandafir si-a scos la licitatie o pereche de cercei din aur. N-ai sa crezi cine i-a cumparat si... cu cat.

Evenimentul caritabil a avut un real succes, caci la final s-au adunat peste 15.000 de euro pentru Kassandra Rotariu, fetita care se sufera de osteomielita, o boala ce afecteaza sistemul osos, si care se pregateste pentru a 35-a operatie.

Teo Trandafir a reusit sa fie in centrul atentiei, a distrat lumea prezenta si a inveselit-o si pe micuta Kassandra. Vedeta Kanal D a scos la licitatie o pereche de cercei din aur, bijuterie care are o valoare sentimentala pentru Teo. Pretul de pornire al licitatiei pentru cerceii vedetei a fost 1.000 de lei.

Cerceii au fost achizitionati de catre Norris Mageanu, iubitul Lorenei, sora lui Catrinel Menghia, cu 2.000 de lei. Toate bune si frumoase pana aici. Gestul care, insa, a dat-o pe spate pe cea mai indragita vedeta tv din Romania s-a petrecut abia la finalul evenimentului. Nu de alta, dar Norris i-a dat inapoi lui Teo cerceii pe care-i scosese la licitatie, gest care a emotionat-o teribil pe gazda emisiunii "Teo Show", difuzata la Kanal de, de luni pana vineri, de la 16.45.

Articol preluat de pe www.wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti mesajul dvs. mai jos