duminică, 4 august 2013

Urmeaza operatia nr. 34


Kassandra (8 ani), fetiţa chinuită îngrozitor de bunica naturală şi adoptată de familia fostului internaţional Iosif Rotariu, va fi supusă peste două luni unei noi operaţii. Este a 34-a şi - speră părinţii ei - ultima.

Kassandra suferă de o boală rară, osteomielită, provocată de chinurile la care a fost supusă în urmă cu cinci ani de bunica ei naturală. Destinul fetiţei s-a schimbat atunci când Iosif Rotariu şi soţia sa, Dana, au decis să o adopte. Până acum, micuţa a fost supusă la un număr impresionant de operaţii, 33, la ambele mâini şi la maxilar! Luna viitoare, Kassandra va merge însoţită de mama ei adoptivă la Strasbourg (Franţa), pentru cea de 34-a operaţie. “Din păcate, boala a recidivat la maxilar şi necesită o nouă intervenţie chirurgicală. Dacă va fi un succes, 99% boala nu va reveni. O vreme va purta un aparat metalic în gură, iar în următoarele 7-8 zile după operaţie va sta la Terapie Intensivă”, ne-a dezvăluit Dana Rotariu.

Operaţiile au costat 165.000 €

Ultima operaţie la Strasbourg a costat 12.000 de euro, plus cheltuielile reprezentând zilele de spitalizare. “Nu stăm foarte bine cu banii, eu nu mai am de muncă, după ce am fost dat afară de la Vaslui, dar ne străduim s-o facem bine pe Kassandra”, a mărturisit Iosif Rotariu. Operaţiile pe care Kassandra le-a suferit de când a fost adoptată de familia Rotariu au costat în total 165.000 de euro.

Articol preluat de pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti mesajul dvs. mai jos