vineri, 31 mai 2013

Operatia nr. 33. Kassandra poate sa scrie


Cele 33 de operaţii suferite până acum de Kassandra (8 ani), fetiţa adoptivă a soţilor Iosif şi Dana Rotariu, dau rezultate cu fiecare zi ce trece. La mai bine de trei luni de când a suferit ultima intervenţie chirurgicală la braţul drept, micuţa îşi vede acum visul cu ochii: a început să scrie ca orice copil normal.

Kassandra Rotariu suferă de o boală rară, osteomielită, provocată de chinurile la care a fost supusă în urmă cu 5 ani de bunica ei naturală. Destinul micuţei s-a schimbat atunci când fostul internaţional Iosif Rotariu şi soţia sa, Dana, au decis să o adopte pentru a-i oferi o nouă şansă la viaţă. Intervenţiile chirurgicale la care a fost supusă până acum, 33 la număr, au dat rezultate incredibile, însă chinul micuţei este departe de a se sfârşi.

Va fi supusă altor intervenţii chirurgicale

Fiecare operaţie suferită de Kassi ajunge la suma de 30.000 de euro, micuţa pregătindu-se acum pentru următoarele două intervenţii: la braţul stâng şi la maxilar.

“Pe 16 iulie avem programare la Strasbourg pentru stabilirea datelor viitoarelor operaţii. Doctorii sunt foarte mulţumiţi de recuperarea Kassandrei, iar ea este în culmea fericirii pentru că poate scrie cu mânuţa dreaptă. Fiecare literă mi se pare o realizare imensă!”, ne-a declarat Dana Rotariu.

Pentru că orice ajutor este binevenit, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Kassi va lua parte la un eveniment caritabil, găzduit de Decathlon Timişoara, la care vor participa 16 instructori de Zumba din toată ţara. La dispoziţia participanţilor vor fi puse mai multe urne de colectare, unde se vor putea face donaţii pentru micuţa Kassandra.

Articol preluat de pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti mesajul dvs. mai jos